Sundsvall crus


Hej hopp,

Kvällen började försiktigt hemma hos mig med fotboll och lite grejer med Johan&Hedlund..
Vi åkte in till johanna runt halv nio och satte oss uppe på terassen. Poppen kom förbi sen Carro & två till..
Senare gick jag och carro ner och mötte jossan och gänget vid ån satt där ett tag och hade det mys innan vi gick bort och kikade på bilarna.. Träffade både den ena och den andra igår. Senare kom johan,hedlund och martin ner igen och vi stod och kikade en stund sedan gick vi bort till folkets park. Träffade Elin&Ronja sjukt länge sedan, var riktigt kul att träffa dom! Sedan ringer frisk så han och brylex kommer upp dom med. Sitter och snackar lite skit en bra stund och jag ringer malin som en jävla dåre men hon förstod ingenting.. När det var dags att gå ner igen ringde jag malin igen men då vägrade hon svara och jag fortsatte och gick och gick tillslut var alla andra borta också.. Då kommer det fram två idioter till mig vid ip och börjar surra och tafsa på mig. Jag slet mig ur försökte få tag i dom jag var med men ingen ville svara, ena tröck upptaget och de andra kom jag nästan inte fram till och malin babblade med oskar..  
& jag vet inte hur många som egentligen var på och stötte på mig igår, hua. Längesen man fick en sån otrolig uppmärksamhet...
Tillslut efter en timmes ensam vandring hittar jag mina pojkar på fisktorget! Blev kanske hur glad som helst att träffa allihopa för det var ju verkligen inte igår.. Jag stod och kramades med framförallt biff och markus en bra stund oså kände jag att någon fattades så jag ringde krister och han kom ner från daltons. Aldrig sätt en gladare människa än honom. Vi var kvar där bra länge och pratade och hade det mys. JAg försökte ännu en gång ringa malin eftersom jag egentligen skulle ha varit med henne men då kommer olofsson och säger att dom bara stack ifrån dom med och hoppade in i en bil.. Så när malin svarade blev det bara babbel och tjafs och jag orkade inte så ja slängde på lurn och sket i vilket. Klockan började bli mycket och jag funderade antingen på att åka hem eller ut på ön..
Slutade iaf med att jag åkte hem med 02.15 bussen. Träffade lite folk på bussen och så.
Nejni jag säger då det, den ena är dummare än den andra. Räkna inte med mig nästa gång det gäller er!


Ska iväg med grabbarna om en stund på dyket var det tänkt.. Får se om jag orkar funderar på att gå ner till klipporna och fundera lite för mig själv istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0