Dina är dräktig!

Hej mina käraste!

Nu har jag fått orken att sätta mig och updatera lite igen..
Helgen har varit lite halvt seg. Tog en drink i fredags och bara slappade. I lördags åkte jag till Joakim och såg handbollen drack lite öl och sådär.. Sara kom bort och det blev en hel del Guitar Hero följt av Nhl. Nog lyckades jag ta hem segern på Guitar Hero men Nhl gav jag mig inte ens på. Ludde kom också bort. Kvällen var för övrigt väldigt trevlig! I söndags var det en rejäl slödag. Åkte hem runt sex tiden på kvällen och spelade lite DH (Dice Hold'em) på nordicbet. Något nytt spel som har kommit densamma som Texas bara det att korten är utbytt emot tärningar. Det gick helt okej faktiskt, tog hem några kronor iaf. Skulle ha följt med Joakim till Stockholm inatt men han somna såklart och det blev så sent. Så vi ska ta det någon annan dag i veckan istället då vi åker i tid.

Fick ett gott besked i torsdags förra veckan nere ifrån Rättvik.
Dina är dräktig och på ultraljudet sågs minst 6 fosterblåsor. Det känns jätte kul!

Idag har jag bara varit hemma och slöat. Är för övrigt otroligt less på allt tjafs här hemma hela tiden. Även om jag aldrig är inblandad så påverkar det energin förbannat mycket. Så trött på trotsiga personer som aldrig kan skärpa sig. Ständiga skrik och tjurerier...
Som det känns just nu så lägger jag ner alla mina planer jag har på gång. Har till onsdag på mig att bestämma hur jag ska göra allt detta, sen är det försent!

Hade tänkt sluta röka och börja tokträna och ev. köra igång med Handbollen igen efter så många år. Jag saknar verkligen det.. Men jag orkar inte lyfta ett finger och rökningen lär knappast gå vägen om det skall vara såhär.

På Måndag till veckan ska jag ner och träffa Helena & Dina i rättvik och prata avtal och så vidare. Men fortsätter familjeförhållandena på det här viset så är jag rädd att jag måste avblåsa det också och det känns rent ut sagt förjävligt..

Vi får väl se vad som händer och fötter men, just nu har jag inte energi till ett piss..
Tiderna förändras allting har ett svar.
Vi låser våra dörrar inom oss.
Går man inte framåt står, man också kvar
och låter tiden gå. Men verkligheten säger
att drömmar blir till liv som vinden gör när
glöden blir till eld. Du fick mig att se framåt, 
resa mig igen och tro på den jag är.
Och om du vill stannar jag här
delar mitt liv, delar min värld, Om du vill
stannar jag kvar och kommer alltid ge dig
allt som jag har. Jag sökte mig till viljan
du krönte mig till drottning. Jag flög högt
ovan molnen som en vind och när jag hade landat
stod du där igen och, gav mig kärleken.

Jag kommer alltid stanna hos dig.
Jag kommer alltid bli kvar.

Om du vill...
Helg..


Fredag:

Efter en lång men ändå kort arbetsvecka kom äntligen helgen och ledighet.. Jag var förbi på stan en sväng sedan åkte jag hem.. Lagade mat och satte mig framför tvn fram till kvällen. Mailade endel med Helena från kenneln och har gjort en överenskommelse att jag ska bli valpköpare istället för fodervärd då hon blivit så rörd av mina ord och hon tror att jag kan göra väldigt bra reklam för hennes kennel med mina mål. Har kollat igenom det hela med utgifter och sådär och det ser väligt bra ut. Ska åka ner och träffa henne ändå 2 februari så jag får träffa Dina och givetvis Helena själv. Vi kommer redan då att börja kolla och skriva lite papper som det ser ut i dagsläget. På torsdag är då som sagt i tidigare inlägg att Dina ska in på ultraljud. Så då kommer svaret om det finns några små liv där inne. 
Övrigt så gjorde jag inte speciellt mycket, spelade en stund sedan la jag mig ganska tidigt.. 

Lördag:

Hade hoppats på att få sova ut för ovanlighetens skull men självklart vakna jag runt åtta tiden.. 
Var inget annat val än att kliva upp, gick på affären och handlade lite när dom hade öppnat. Sedan som vanligt fastna jag vid tvn där jag satt mest hela dagen.. Till kvällen kände jag för lite dator så jag satte mig och spelade några timmar. Lessnade efter ett tag och vart göralös.. Så Jocke frågade mig om jag skulle komma ut på ett glas vin och lite nhl. Så han kom och hämtade mig med Thello sen när vi kom hem till honom var Sara & Henke redan där. Vi spelade nhl snackade lite skit och hade det trevligt.. Efter att Jocke utklassat Henke med 9-0 så vart det dags för guitar hero. Jag och Jocke spelade först och jag utklassade honom med hela 6-1 därefter bestämde vi oss för att spela lag så det blev tjejerna emot killarna. Första omgången körde vi F6 i battle. Jag och Sara vann givetvis och med hela 6-2! Grabbarna blev lite gnälliga och tyckte vi skulle spela med poäng istället så då gjorde vi det F4 och då vann vi självklart igen med 4-1.. Vi la oss och kikade på någon sjuk film på tvn på tidiga morgonen, Jocke skratta i varje replik utav filmen medans en annan inte förstod någonting.. Iallafall så tyckte jag att det var en riktigt trevlig kväll!Söndag

.. Busat med Thello hela morgonen och bara slöat.. Sara kom förbi och surrade ett tag till Henke kom och plockade upp henne och åkte till Carina & Uffe. Jocke körde i samma veva hem mig innan innebandymatchen. När jag kom hem stekte jag upp de stuvade makaronerna och värmde bogfläsket från gårdagen sen pladask ner i soffan. Har inte rört en fena på hela dagen förens nu då jag kände mig för att updatera lite granna. Inga planer inför denna kväll men en dusch ska jag ta och förhoppningsvis slita mig härifrån och lägga mig på soffan igen.. Fruktansvärt seg är jag, kommer bli en tidig kväll!Håll utkik!!

Texten skriven av Therese

Hej,

På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.

Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.

Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.

Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.

SNÄLLA skicka denna info vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet: ektp@hotmail.com
Kontaka Therese eller polisen på 11414

Måndag


Hej hopp!

Ännu en ny vecka med en kanonstart. Var uppe med tuppen imorse och begav mig iväg runt 9..
Efter jag slutat begav jag mig iväg på kulturmagasinet och kollade på lite böcker. Det jag hittade var väl ingenting nytt, men ska väl ev dit en sväng imorgon och låna hem lite granna som jag kan läsa.. Jag kom hem vid tre då vi satte igång varenda eldrivna apparat här hemma och började mäta nere i källaren. Får ju elräkningar på över tusenlappen i MÅNADEN. Dom har varit här och kollat förut men allt drar som det ska. Men sådana räkningar kan man ju inte fortsätta ha och dom bara stiger, bedrövligt.. Minns en månad hade vi nästan 1500:-. opegripligt om ni frågar mig.
Gjorde en enkel middag idag, korv och makaroner.. Så nu sitter jag bara här och kopplar av lite granna och spelar lite ludo på blip. Vad kvällen kommer att bjudas på är nog inte mycket.. Ska ta mig min promenad och sedan lägga mig i ett bad hade jag tänkt. Har en del att syssla med imorgon så det blir nog en tidig kväll.

Kram på er
Open up your eyes, take a look at me. Get the picture fixed in your memory.
I'm driven by the rythm like the beat of a heart  and, I won't stop until I start 
to stand out.  Some people settle for the typical thing  livin' all their lives
waiting in the wings. It ain't a question of "if", just a matter of time
before I move to the front of the line.  Once you're watching every move
that I make. You gotta believe that I got what it takes to stand out, above
the crowd even if I gotta shout out loud. 'Til mine is the only face you'll see
 Gotta stand out 'til ya notice me. If the sqeeky wheel's always gettin' the grease.
I'm totally devoted to disturbing the peace. And I'll do it all again, when I get done.
Until I become your number one. No method to the madness, and no means
 of escape. Gonna break every rule or bend them all outta shape. It ain't a question
of "how", just a matter of when. You get the message that I'm tryin' to send.
I'm under a spell, I'm in over my head and you know I'm going all the way to the end.
If I could make you stop and take a look at me instead of just, walkin' by.
There's nothin that  I wouldn't do if it was gettin' you to notice, I'm alive!
All I need is half a chance, a second thought, a second glance
to prove, I got whatever it takes. It's a piece of cake. You gotta believe
that I got what it takes to stand out, above the crowd
even if I gotta shout out loud.
'Til mine is the only face you'll see

 Gotta stand out 'til ya notice me.

Afrodite


Hej på er!

Idag har världen inte gett mig mycket.. En vanlig skitsöndag framför tvn. Har däremot hunnit med lågnt skönt bad.
Har suttit endel vid datorn idag och eftersom jag är så mycket för horoskop så jag har tittat på mitt årshoroskop.
Jag tycker den är väldigt intressant. Det mesta förutom den sista spalten är väl det som stämmer in i vardagen just nu. Jag vet också vad som kommer att komma detta år och det kommer vara mycket positiva saker och inte som det har varit förut vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Hemsidan som jag alltid tittar årshoroskop och även mitt dagliga horoskop på är http://afrodite.nu mitt dagliga horoskop likaså årshoroskopet har stämt in varje dag sedan jag började läsa den.

VARDAG:

2009 verkar kunna bli ett lugnare och stabilare år för Vattumannen. Där 2008 var berg o dal bana så är 2009 ganska mycket landsväg. Visst finns det både backar och dalar men de är inte så extrema detta året som tidigare år. Din bästa tid under året kommer helt klart senhösten att vara som bjuder på en hel del glädjeämnen om du är vaken nog för att ta emot dem.

KÄRLEK/RELATIONER:

Även på kärlekssidan verkar 2009 vara ett lugnare år än de tidigare närmast innan. Dock finns det tecken som tyder på att du känner extra stor dragningskraft till en skytt som verkar lite i bakgrunden.

PENGAR/ARBETE:

2009 är året då allt snurrar. Även hos dig börjar saker och ting skaka under fötterna. Visa lugn så finns alla möjligheter att rida ut stormen på bästa sätt. Har du varit förnuftig så har du sparat i ladan under de goda åren och har att ta av nu när det ser lite värre ut. Men som vanligt ser du utvägarna när andra ser svårigheterna


Rottweiler


Hej mina käraste!


Nu var det ett bra tag sedan jag tog mig tiden och updaterade lite här..
Har haft en hel del för mig den senaste tiden. Julafton blev hemma hos farfar som vanligt med pappas sida. Lite tråkigt att Linda inte var med bara. På mellandagarna åkte vi två glada bussar ner till mora på supporter resa. Matchen slutade med förlust 7-2 vilket var lite tråkigt men måste ändå säga att det var nog en av det mest lyckade dagen under året 2008. Nyår firade vi hemma hos oss jag, familjen och lite vänner. Trevlig kväll med mysigt folk! Har hunnit med en hel del denna vecka även fast det känns som jag bara har slöat framför tvn..
Har pratat en hel del med Helena nu och vi har bestämt att träffas 2 februari. Så jag och mamma åker ner till henne då och träffar henne samt att jag får träffa den underbara E: Korad LpI SuCH TjH Crossway´s Amanda "DINA" som är mamma till kullen som kommer till våren. Pappan är E: BH VPG II ZTP Balou Vom Herrenhaus som kommer ifrån Tyskland. Det ska bli väldigt kul! 
Parningen genomfördes 25/12 och 26/12-08 så nu väntar vi bara och se att Dina är dräktig. Tror det kommer bli en lovande kull och jag längtar givetvis till jag får ta hem min tös till våren. E: BH VPG II ZTP Balou Vom Herrenhaus
E: IPOIII SCHHIII AT CHCH INT LUCH JWW-94 DE VDHCH ATCH Rick Von Burgthann U:VPGIII Ines Vom Mühlwehr
HD ED ÖGON UA. MH. Multi V1 Tyskland


Balou kommer ur en ledmässigt, arbetsmeriterad och exteriört bra kull. Balou har blivit sparsamt använd i avel och har hit in tills på dom
avkommor han lämnat gett bra leder och avkommor med stor arbetslust och tilltalande exteriör.E: Korad LpI SuCH TjH Crossway´s Amanda "DINA"
E:Korad LpI Nuch Faunus Samurai & U:Korad LpI Razzmatazz Primavizta
HD ED ÖGON(06 & 08) UA. MH. MT +180(+2) Högre klass spår. BIR.Dina kommer ur en ögon och ledmässigt bra kull. Med genomgående bra mentalitet. Syskonen har jakt kamplust även så föräldrar till Dina. Dinas kull är både prövad i bruksarbete och utställning och. Syskonen och föräldrar till Dina har lämnat bra ledstatistik med trevliga temperament och lämpade för arbete. Dina har en stor vilja till att arbete, tar det emot lägger hon i en extra växel alltså kamplusten. 


Egenskaps värden Balou
Egenskapsvärden Dina 

RSS 2.0