Red night no fright.. "Vadå pomfritte?"


Tjosan i trosan...

Malin kom hit förut och la sig i sängen med mig och vi såg på film och hade det mys, lite senare mot kvällen var det time att få tillbaka bilen. Vi bestämde oss för att ta med malin och åka in till stan och sola. Provade ett nytt solarium som var röststyrd, sedan fanns det kroppsdusch och nå aromer som sprutade ut för att man inte skulle lukta solarium efter.. Hur skönt som helst när det sprutade försiktigt vatten eftersom under tiden man solade.. Aromerna där som man kunde ha på gjorde mig len som en bäbis stjärt över hela kroppen. Hur underbart som helst.. Malin blev lite lack för att hon tyckte jag blev mycket brunare än hon i ansiktet, men hon har likvärdig brunfärg över hela kroppen.
Nåväl, efter det körde vi hem lite folk och sedan ner till stan igen då malin skulle ta bussen hem.. Jag och mamma tog en sväng på stan och körde lite folk.. Träffade Robert en stund ovanför coppers.. Strax därefter träffar vi Johan och pratar med honom en bra stund.. Har inte sätt honom sedan min födelsedag, det var trevligt att träffa honom!
Vi hämtade upp Carro utanför irish och åkte på bigboy och åt. Gott så in åt skogen var det, vill jag lova..
Vi körde hem Carro och åkte därefter hem.. Nu ligger jag i sängen och kollar på förhäxad och ska sova snart!
På måndag är det utgång, Daltons & Ständut blakk!

Puss på er

hej hopp



Efter en otroligt jobbig natt utan mycket sömn klev jag upp vid elva.. Det var inte mer än att klä på sig och åka in till stan med mamma och sola.. Efter det hämtade vi upp mormor och åkte på citygross och handlade.. Nu är jag hemma igen och ska göra ordning lite mat tänkte jag..
Kvällen ska jag o mamma ut och köra, fyllechaffis.. Ring om ni ska ha skjuts 076 82 60 949...


Här är även en bild på min inteligenta katt!




Som liten, stenhård! Min lirare =)


Fishing trip..



Hej hopp, ja då var man äntligen hemma från en sjukt jobbig men ändå roande resa..
Innan vi lämnade sundsvall åkte vi och handlade en hel del fiskegrejer och lite käk..
Efter en otroligt dryg bilresa var vi äntligen framme att lösa fiskekort mm.. När vi kom
fram dit vi skulle sova, det första vi såg en stor skylt "VARNING FÖR RASRISK!" Det var väl
mindre roligt må jag säga... Vi hade iallafall tur att få riktiga sängar ist för att sova på något golv som dom hade pratat om tidigare.. När vi kom fram till stor diglemman (tror jag det hette) skulle vi ta båtarna över sjön till ett vindskydd..
Alla fick inte plats på en gång då vi bara fick hyra 1½ båt så jag och JImmy blev lämnad kvar..
Kändes som om att det tog timmar för att pajaserna inte kunde ro som folk.
När det tillslut kom tillbaka för att hämta upp oss så fick Jimmy ro istället, jag tror det gick minst 4 gånger
så mycket snabbare. Kristin startade igång grillen och vi ställde oss och kasta lite.. Jimmy drog ut ett mete samtidigt och fick en mycket fin öring ganska så hastigt.. Vi tog en paus och grillade hamburgare och hade det gott.
När vi väl skulle börja fiska igen kommer Sebbe & renso tillbaka och har fått en öring dom med.. MEn inte bara det, utan minst 20 abborrar också. & vi tyckte fiskepolisen sa att det inte fanns nån abborre i sjön. Jag och renso tog senare båten ut då vi börjat lessa på alla abborrar jimmy hela tiden fick. Men inte fick vi något mycket bättre.. Må säga att vi valde helt fel dag att åka tror jag, kallt och jävligt.. Båtfan läkte ju den också på minst 3 ställen så jag vart genomblöt i skorna och höll på att frysa ihjäl.. Vi bytte sida av sjön ochj startade eld där istället och skulle grilla.. Varken jag eller jimmy orkade sitta o vänta på att få bli hämtad igen så vi tog bilnycklarna och gick en lång skogspromenad runt sjön och till bilen..
Jag går först bara för att jimmy är så jävla kräsen emot alla spindelnät. & sedan tvärvänder han när jag ska in längre i skogen för att följa den bättre stigen. Han påstod att hans stig var bättre. Så vi gick den där stigen och tro på fan, som alltid när man är med honom hamnar vi i någon jäkla bäver "stad". Var minst 16 bäver bon där vi gick och för att vi skulle kunna ta oss fram så var vi så illa tvugna att kliva på hälften utav dom.. Jag som vanligt blir snortokig för det ska alltid vara jimmy & bävrar.. När vi väl kom ut ur den där bäver staden är det någonting som klappar till mig på benet där bak. Jag hörde strax innan hur det knastra i grenarna bakom. Så jag sprang som en jävla idiot ocvh jimmy bara går och fattar ingenting.. Efter det hörde vi någonting som yla utav bara fan, vi stanna och lyssnade och försökte höra vad det var. En fågel bara tänkte vi.. Sedan ser vi något som liknar en älg inte så långt ifrån oss som rörde på sig och kapade lite grenar.. Vi kom upp till bilen och höll på att frysa ihjäl båda två, så vi hoppade in i bilen och la oss och pratade ett tag. Tog väl iaf 1½ timme innan de andra kom trots att vi gick runt sjön och hade oss.. När dom kommer tillbaka så packar vi in alla grejorna och börjar att åka mot stället där vi skulle sova, och magnus började surra om att det fanns varg i skogarna där vi var.. Jag började fundera på om det var det vi hörde, frågade jimmy och han bara skakade på huvudet. Sedan när vi åkt en bra bit ser vi en hare som skuttar runt och lite andra djur.. En stund därefter ser vi ett stort jävla monste rpå vägen, EN VARG skriker dom i bilen, jag såg kroppsbyggnaden, svansen, öronen, färgen ja allt stämde in. Just när man pratat om det oså att vi hörde ylandet i skogen.. Det var ganska mäktigt att se måste jag säga. Det är ju verkligen inte det lättaste djuret att se om man så är ute i skogen flera dagar..
När vi kom tillbaka till stugan skulle vi göra mackor, såklart hittade vi ingen smörkniv och jimmy föreslog att ta skinkost tubens nedre del som smörkniv och det gick hur bra som helst, blev lite kletigt bara... Iskallt var det i stugan och min sovsäckvar inte den tjockaste kan man ju säga. Så jag snodde Jimmys så han fick ligga och frysa =D rätt åt honom..

Ja, dagen efter.. Ja, jag hade ju visst inga cigaretter, dom låg ju och flöt i båten dyngblöta. Vaknade med ett gott humör som snart blev ont.. Magnus satt och håna mig och jag blev så jävla förbannad, det är ju psykisk misshandel för fan.. Nej jag säger då det, jag har aldrig känt något värre tidigare. Visst förr när man var yngre inbillade man sig bara att man var "beroende" av cigaretterna.. Men att jag inte hade några nu kändes verkligen på ett helt annat sätt. Jag fick världens panikångest attack, tårarna bara rann, jag kunde inte andas och skakade i hela kroppen.. Sedan sitter äckelMagnus och hånar mig och vägrar köra oss för att handla. Så jag blev så jävla less så jag smällde igen dörren och stack därifrån, utan att varken äta eller dricka någonting.. Var ute och gick konstant i 3 timmar. När jag tillslut kom fram till bron vid indalsälven la jag mig på ett träbord vid nån vilplats och sov i solen. Sedan efter ett par timmar kommer dom och hämtar upp mig och dom hade packat ner alla mina saker oså åkte vi äntligen och köpte cigaretter, dricka och mat.. Har aldrig känt den där känslan av att må så dåligt, ryggigt äckligt var det.. Jag somnade i bilen på vägen hem en kort stund.. Hari nte sovit så himlans mycket inatt heller..
Ska sova ut riktigt nu under helgen känner jag så jag är pigg till veckan..

Men en sak känns bra, att vi kunde prata trots det som har varit... Det som är gjort är gjort, och kan inte ändras på.. Även om jag aldrig kommer kunna förlåta dig för det du gjorde så kommer du alltid betyda något för mig och har gjort i alla väder även om jag kanske inte uttryckt mig så.. Så det känns jätte skönt, verkligen!


Nu ska jag gå och äta korv, hungrig som bara den =)

puss på er





aloha!



Måndag:  Vaknade vid nio på morgonen helt slut.. Ringde Johanna för att kolla om det regnade ute på alnö..
Det gjorde det självklart inte så det var bara att stiga upp och göra sig klar.. Arne hämtade mig vid halv elva och vi
åkte och jobbade. Var hos några ryssar på Alnön, sjukt fint hus.. Inte riktigt klart med allting där än dock, men de har byggt det själva från grunden så de har allt någonting att vara stolt över.. På kvällen gjorde mamma slingor i hela mitt hår, blev av med en hel del utav det gula. Det var på gränsen den här gången att håret gick av, så nu ska jag låta det vila.

Tidag: Johan kommer in och väcker mig rung åtta på morgonen. Frågade kvickt om han var dum i huvudet klockan var ju bara sex sa jag. Men det var hon visst inte.. Då skulle vi iväg och fiska.. Men jag var så jävla död så jag tog mig inte ens upp ur sängen. Hade sjukt ont i ryggen sedan jag stått och böjt mig dagen innan.. Jag låg och sov mest hela dagen tills jag och mamma åkte iväg på bilbingo på kvällen.. Vann ingenting denna gång.

Onsdag: Otroligt trött är jag. Har legat i sängen hela dagen.. Skulle egentligen till Po:s idag och köpa lite fiskegrejer men jabg kände att jag inte orkade åka bussen in. Så mormor kommer med bilen om en halvtimme så ska vi åka in och handla lite.. Ska till bispgården imorgon, med personen som jag "älskar" mest i hela världen.. Kommer bli kul att se hur det ska gå... Undrar jag om det är småfisken som släpps i vattnet eller.... någon annan?
Nåja vi får väl se vad som händer.. Vet inte riktigt när vi kommer hem men jag updaterar mera då.. Nu ska jag göra mig klar för attsedan åka på bilbingo och kasta bort lite mera pengar...



Nu är det nog..



Tre år har nu gått, och jag går i bitar snart..
Det måste få ett slut, vet inte vad jag ska ta mig till. Det är precis som om det vore en förbannelse som vägrar att släppa.
Tiden bara rinner iväg och jag med den, jag önskar bara allt kunde få bli ogjort men samtidigt inte. Du räddade mig från det största mörkret jag var påväg att kliva in i. Hade det inte varit för dig vet jag inte ens om jag hade levt idag. Men efter orden du gav mig, tror jag inte ens att det räcker för att jag någonsin ska förlåta dig. Jag bara undrar om det hade kunnat sluta bättre än såhär. Men jag kan inte stå för andras misstag, jag kan inte beskylla mig själv när det inte är mitt fel en gång till. Då rasar jag lika långt ner till botten igen för jag vet att jag gör fel. Jag saknar dig det gör jag, otroligt mycket, samtidigt som jag hatar dig mer än allt annat. Ingen kan någonsin ana hur många gånger det bara har skrikit inom mig då vi har vitsas i samma rum & hur många gånger jag har varit nära att gå fram och sparka dig i ansiktet. Jag ångrar nu att jag inte gjorde det, för det är den minsta smärtan du förtjänar. Du bara kastade 4 år i sanden, jag förstår inte. Jag hade inte gjort dig illa alls, tills du kommer en dag och säger att allt är över, det var bara en lek.
Ni som inte förstår hur det känns att bli så fruktansvärt krossad, kan inte komma och säga att man ska glömma det som egentligen är historia. Men det är det inte för mig, det var den vackraste vänskapen som ingen kan överträffa. Vi var förstående mot varandra, hade alltid våra roliga stunder och skratten, kom verkligen från hjärtat.
Säg mig, bara den mest iskalla människan som suttit på denna jord, kan glömma något så fint.

Jag minns en gång, då vi inte pratat på ett bra tag och började umgås igen. Vi var med varandra hela dagarna och skratten ville aldrig sluta. Allt var som det skulle vara igen.. Jag hittade tillbaka till mig själv.. Men det dog snabbt av, då du gav mig dom där orden, som krossade mig så fruktansvärt.
Jag har inte pratat med honom sedan dess...

Jag kommer aldrig förlåta honom för det han gjorde. Jag önskar mer än allt annat att jag kunde, för att ingenting kommer någonsin att slå våran vänskap.


I can't imagine to be like you,
All the pain and the suffering I go through
You surround yourself with evil, every night that you have is an equal.
Don't hesitate or you'll live in your own hell.
Out of my way you're surrounded by evil. Don't hesitate,
you can get away. Out of my way!
The dark clouds that follow you,
the rainy days will always find you.
You can never get away,
evil comes another day.

I can't imagine to be like you.
The pain and the suffering you put me through.

Omtumlad, förvirrad..


Allt är så förvirrande och jag vill inte riktigt prata om det. Så jag skriver istället, men det är svårt att sätta ord för hur jag känner just nu.

Min vilja går åt alla olika håll, jag vet inte vad jag vill, osäker på vad jag känner & jag vet inte hur jag ska bära mig åt.
Ett tomrum, något som fattas.. Igår hände någonting som verkligen fick mig en funderare. Jag är lycklig, men jag är också en människa med alla möjliga känslor. Även om man egentligen har allt man kan önska sig, strävar man alltid efter något bättre.
Ett tomrun, något som fattas och jag vet precis vad det är. Men jag vet inte vart jag ska fylla det.
Just nu, splittras alla känslor olika vägar, och jag vet inte vilken väg jag ska gå. Hur jag ska ordna allting utan att det blir fel, och jag måste börja om igen.
Jag känner hjärtat i halsgropen och jag verkligen försöker svälja det med min stolhet, tankarna fortsätter forsa och det kommer allt mer. Jag bara suckar och tittar upp i skyn och låter det komma. Bara lite grann så är det över sen. Jag njuter, efter en kort stund kommer tankarna upprepande gånger.
Det är så förvirrande så jag vet snart inte vad som händer alls. Så många frågor som vill ha svar och så många vägar att gå.
Den här gången ska det bara inte bli fel, jag klarar inte av det, aldrig igen.




Skriver mer sen

Uppehåll..

Var ett tag sedan jag skrev sist nu, hari nte riktigt tagit åt mig tiden att göra det.

Under förra veckan blev det en hel del festande bland annat hos Christer.. Har haft det otroligt mysigt och jag har varit med Malin,Kajsa & Sofie, det har känts jätte skönt.
Var och fiskade i förrgår med Mamie & Bror i igeltjärn, först fick johan en på andra kastet och jag på första, sedan var det dött en liten stund och jag kastade bort sista dynamiten då knuten gick upp, så jag körde på en spinnare och fick en till på första kastet. När jag väl var klar och kasta på nytt fick jag en till på hugget men hann inte reagera så kvickt så han lossnade.. Fick sammanlagt 5 st iaf på 3 tim så det var riktigt kul!
Igår satt jag hemma och åt middag med mamma och bojan och hade det trevligt. Maria kom och dom skulle ut till berga så jag passade på att snika skjuts av dom ut till kajsa. En kort stund senare skulle vi bort till klockarberget/ljungan och lite lite brännboll och så, ringde maria precis så dom kom och hämtade oss så vi slapp gå.
Jag och Josses lag vann ju självklart eftersom att vi är så jävla bra! ;)
Senare kom Malin.s också bort oså gick vi bort till vevve för att det blev så myggigt.. På vägen upp för den meningslösa backen hör jag någon som ropar på mig och då var det Pelle plutt, en gammal "flamma" hehe, dom var hemma hos Block i huset bredvid där det också var fest, vi blev bjudna dit lite senare så jag och kajsa gick dit och jag gick och pratade med Pelle en stund osådär.. Malin däckade inne hos vevve när hon väl hade vaknat bestämde vi oss för att ta en promenad hem till kajsa, jag och kajsa gick och malin skulle träffa oskar. När malin kom tillbaka var hon dyngrak och ramla raklång på kajsas golv med huvudet i väskan. Vi knäppte lite humoristiska bilder som kommer att läggas ut senare.
Nu idag har jag mått så fruktansvärt pissigt, kräkts som en idiot hela dagen för att jag varit så bakis..
& det var ju tänkt att jag skulle ha en blind-date visst idag, men det kom endel förhinder så det blir någon dag till veckan förhoppningsvis, spännande!

Nu är det knappa 1½ vecka kvar.


Om vi förlorar en i baksätet, gör vi en ny i baksätet!




Hej hopp sockertopp!

Vaknade halv sex imorse mamie kom in och började härja med sladdar och hade sig.. Sedan åkte jag in till stan vid elva och gick och åt med klassen och lärarna. Sedan åkte jag hem och tog en öl med broder innan vi körde in honom till stan.. Efter det hämtade vi upp maria och åkte till mormor och fixade lite saker ocjh sådär sedan åkte vi och kollade på Johans student.. Åkte till Crister med Carro och fortsatte att partaja och hade det trevligt med shabby och älsklingarna.. Sedan kom Linn, tommy, och Kim och hämtade mig så nu sitter jag hos dom och har det trevligt.. Ska ut till Malin i njurunda om en stund..


puss på er

You better hide from here freezin' hell!


tjosan i trosan!

Åkte in till skolan en sväng imorse och kollade på någon film. Jag tvärslocknade efter någon halvtimme som vanligt hehe..
Mamma & Johan kom och hämtade mig så åkte vi in på stan och lämnade tillbaka en skjorta så träffade vi malin, hon höll på att handla massa kläder. Efter det gick vi ner på bolaget, jag träffade först på Maria så jag väntade utanför och pratade med henne en stund.. Sedan går jag ut och träffar mysgos Anna. Inte träffat henne på år och dar det var riktigt roligt! Hon tar också studenten nu, går ut med MVG i alla ämnen utom ett som är G..  Det är väl ganska hyfsat!? Hon börjar på högskolan i H-sand eller Piteå till hösten och ska utbilda sig till gymnasie lärare..
Anyway, vi körde sedan johan till skolan för dom skulle ha student middagen. Sen plockade vi upp mormor och åkte ut till birsta och handlade champange glas med mera!
När vi kom hem gjorde jag ordning lite käk sedan började vi köra igång med förberedelserna inför morgondagen!
Har gjort ett par smörgåstårtor och sådär, blev kanonbra! :)
Nu har jag nylien klivit ur badet och ska iväg och köra hem mormor sedan se en film och sova! :)
Stor dag imorgon..

SVERIGE!


Hej hopp,

Kom visst inte undan ändå, åkte iväg med mamie på kovlands bilbingo. Vann 300 kr iaf och båda två satt och väntade på 5 tusen, kändes lite tugnt att ingen utav oss fick in den..
Sedan när vi skulle åka hem så var vi så fruktansvärt kissnödig båda två och vi åkte på ica i nacksta för att handla och där hade dom tagit bort kundtoaletten, vi gick där och knep oss och kunde inte hålla oss för skratt då vi går och kollar på servetter och det står "stekpanna 399:-" dyra mjuka stekpannor.. Sedan glömde vi att köpa massa saker så vi fick likt förbannat stanna på statoil och handla och då var det samma sak där avstängd..
Ej fy vilken jobbig känsla..
När vi kom hem hade matchen varit igång i 62 minuter och det stod 0-0.. Tog inte många minuter innan Sverige gjorde första målet, så jag flög ur fotöljen och sträckte hela inre jumsken så nu har jag två sträckta jumskar mmm mysigt!
Efter en stund till gjorde Sverige 0-2 och så underbart.. Kändes redan då att matchen var klar och den slutade så klart 0-2, wonderful!

Imorgon har jag så in nordens mycket att göra, 11 ska det iväg och handlas ännu mera till smörgåstårtor det ena och det andra.. Sedan ska dom göras också, kanonkul! Kommer ta hela kvällen, jag som tänkte gå på Annas eller Johans match men blir nog inte så skulle jag tro..

Hur bortskämd är du?


HUR BORTSKÄMD ÄR DU?


[ ] egen boxer

[x] egen dvd

[x] egen video

[x] egen dator

[x] bredband

[x] mobil

[x] mp3 på mobilen

[ ] ipod

[x] eget rum

summa: 7

[ ] säng större än vanligt

[ ] studsmatta

[ ] pool

[ ] basketkorg

[ ] hockeyspel

[x] cykel

[ ] pokerbord

[ ] pingisbord

[ ] bor i hus

[x] två bilar i familjen

summa: 2

[ ] Nitendo Wii

[ ] X-box 360

[x] PlayStation 1

[x] PlayStation 2

[x] PlayStation 3

[ ] Nitendo DS

[ ] Gameboy Advance

[x] GuitarHero

[x] Singstar

[ ] Moped

[ ] Cross

[ ] Fyrhjuling

summa: 5

[x] Mamma

[x] Pappa

[x] Bror

[ ] Syster

[x] Farmor

[x] Farfar

[ x] Mormor

[x] Morfar

summa: 7

[ ] varit på skidsemester i utlandet

[x] varit på solsemester i utlandet

[ ] varit i Grekland

[ ] varit i USA

[ ] varit i Storbritanien

[ ] varit i Thailand

[x] varit i Afrika

[ ] varit i Asien

[ ] varit i Italien

[ ] varit på Cypern

[ ] varit i något övrigt land i Europa

[x] varit i Stockholm

[ ] varit i Göteborg

[ ] varit i Malmö

summa: 3

[x] mer än 5 skor

[x] mer än 5 byxor

[x] mer än 10 tröjor

[x] har varit på konsert

[x] åkt båt

[x] åkt flygplan

[x] åkt tåg

[x] åkt spårvagn

[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell

[x] du har sovit i tält

[x] du har sovit under bar himmel

[x] du har sovit i husvagn/husbil

[x] du har sovit över med någon

[x] du har tältat med dina kompisar

[x] har har åkt buss själv

[ ] du har åkt vasaloppet

[x] du har vunnit någon tävling

[x] du har varit ute efter klockan 02:00

summa: 9

[x] har något eget husdjur

[x] ditt rum är stort

[x] du får alltid pengar när du ber om det

[x] du har en hel del vänner

[x] du får oftast som du vill

[x] din mobil har kamera

[x] din mobil har Mp3

summa: 7

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler

[x] plattång

[x] laptop

[x] gitarr

[x] elgitarr

[ ] piano

[ ] trummor

[ ] flöjt

[x] stereo

[ ] surroundljud

summa: 6

[x] du har mer än 100 du känner/bekanta med på msn

[x] du har mer än 200 du känner/bekanta med på msn

[x] mer än 300 som du känner/bekanta med

[x] du får ha MSN för dina föräldrar

[ ] på bdb har du mer än 50 vänner

[ ] du har pojk/flickvän

[x] du har en vän du kan lita på

[x] ska snart på en konsert

[ ] du ska snart utomlands

[ ] du har allt man kan önska sig

summa: 4

Totalt: 50

0-10 : Har ni ingenting eller?

11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.

31-50: Du är normal !

51-70: Sluta tjata om saker, du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb


long long time ago



Tjosan trosan!

Sjukt jobbig dag idag.. Klev upp imorse och tog mig nästan inte upp ur sängen.. Dessa veckor tar död på mig. Visserligen är det väl ungerfär en gång var fjärde månad men när det kommer så är det extremt.. Var på stan en sväng och köpte två skjortor till Johan sedan har jag varit hemma och satt upp basten på balkongen så man slipper så mycket insyn..
Har suttit ute en stund nu det började åska så jag mös ju mer än vanligt.. Blev bara några få smällar dock..
Får se om det blir någon fotboll ikväll, mamma ska så pront ha med mig ut på kovland och vinna lite pengar.
Vann ju en slant sist så man får väl hoppas på att göra det ikväll med. Lär nog inte vara så mycket folk heller eftersom att Sverige spelar.
Nu har jag fått klartecken att Marcus och Ricky kommer upp på tisdag eller onsdag under gatufesten så det känns skönt och ha det 100% klart.. 
Ska ev. upp till Luleå på tisdag till veckan, får se hur det blir med den saken och hur jag orkar efter kommande helg. Mycket som ska göras.. 
Sitter och håller tummarna på att jag ska få något jobb innan gatufesten så man får ihop lite pengar.. Tänkte nämligen köpa en tredagars till mamma efterhand som morsdagspresent för att vara lite snäll. 
Nu ska jag lägga mig och dega framför tvn och kika runt lite. 

puss på dig 

haha hjälp..


Klev upp imorse och åkte in till skolan en stund.. Såg på någon svensk film, underbar och älskad av alla.. Den var helt okej om jag minns det rätt..
Mamie och mormor hämtade upp mig och vi åkte upp till maria och grejade lite.. Jag satte mig med annas svenska bok som jag själv haft en gång i tiden.. Jag må ju säga att man har varit bättre i sina dagar.. Förstod inte mycket av det i boken..
Åkte därefter upp till MAria och spelade lite kort med hon och carro.. Jag och Carro vann som vanligt! ;) Sedan åkte vi hem gjorde mat och satte oss och skulle se film.. Såg en tredjedel ungefär sedan la jag mig i sängen då hon somna som vanligt.
Nu ligger jag och pratar lite med schnygging jonas och ser på scrubs!
Ska väl sova om en liten stund..

Fotboll imorgon, Sverige - Grekland!

oh, sugarbaby!



Vilken slödag. Låg i sängen till halv fem då det började tok åska.. Jag satte mig på balkongen i en timme och lyssnade på det underbara vädret.
Senare åkte jag med bror till höglunda och kollade på deras träning. Gick ner till Martin och ska hej en sväng också..
Nu har jag nyss kommit ur badet.
Har fått tid nu den 17 juni uppe i luleå för fotografering, ska bli kul att testa. även om jag känner mig rätt så är det ingenting jag är superbra på, hehe men det är väl förståeligt.
Pengar ska börja läggas undan ännu mera nu så jag har lite att leva på efter flytten nästa år.

Nu ska jag gå och se om jag kan hitta något bättre att göra än att sitta här..



With arms wide open, under the sunlight


Sundsvall crus


Hej hopp,

Kvällen började försiktigt hemma hos mig med fotboll och lite grejer med Johan&Hedlund..
Vi åkte in till johanna runt halv nio och satte oss uppe på terassen. Poppen kom förbi sen Carro & två till..
Senare gick jag och carro ner och mötte jossan och gänget vid ån satt där ett tag och hade det mys innan vi gick bort och kikade på bilarna.. Träffade både den ena och den andra igår. Senare kom johan,hedlund och martin ner igen och vi stod och kikade en stund sedan gick vi bort till folkets park. Träffade Elin&Ronja sjukt länge sedan, var riktigt kul att träffa dom! Sedan ringer frisk så han och brylex kommer upp dom med. Sitter och snackar lite skit en bra stund och jag ringer malin som en jävla dåre men hon förstod ingenting.. När det var dags att gå ner igen ringde jag malin igen men då vägrade hon svara och jag fortsatte och gick och gick tillslut var alla andra borta också.. Då kommer det fram två idioter till mig vid ip och börjar surra och tafsa på mig. Jag slet mig ur försökte få tag i dom jag var med men ingen ville svara, ena tröck upptaget och de andra kom jag nästan inte fram till och malin babblade med oskar..  
& jag vet inte hur många som egentligen var på och stötte på mig igår, hua. Längesen man fick en sån otrolig uppmärksamhet...
Tillslut efter en timmes ensam vandring hittar jag mina pojkar på fisktorget! Blev kanske hur glad som helst att träffa allihopa för det var ju verkligen inte igår.. Jag stod och kramades med framförallt biff och markus en bra stund oså kände jag att någon fattades så jag ringde krister och han kom ner från daltons. Aldrig sätt en gladare människa än honom. Vi var kvar där bra länge och pratade och hade det mys. JAg försökte ännu en gång ringa malin eftersom jag egentligen skulle ha varit med henne men då kommer olofsson och säger att dom bara stack ifrån dom med och hoppade in i en bil.. Så när malin svarade blev det bara babbel och tjafs och jag orkade inte så ja slängde på lurn och sket i vilket. Klockan började bli mycket och jag funderade antingen på att åka hem eller ut på ön..
Slutade iaf med att jag åkte hem med 02.15 bussen. Träffade lite folk på bussen och så.
Nejni jag säger då det, den ena är dummare än den andra. Räkna inte med mig nästa gång det gäller er!


Ska iväg med grabbarna om en stund på dyket var det tänkt.. Får se om jag orkar funderar på att gå ner till klipporna och fundera lite för mig själv istället.

hej hopp min sockertopp



Har inte skrivit på ett par dagar nu.. Har inte haft så mycket för mig så det är väl inte värt att nämna..
Igår var jag hos pappa och spelade lite och hade det trevligt sedan åkte jag till tommy vi grillade o badade mm :)
Jag har fått ett modellerbjudande även.. Inte gjord för sånt kan jag säga på en gång men det är ju pengar iallafall.
Så nu ska jag fotograferas hela mig, och skicka upp så dom får avgöra i vilka kategorier och teman dom vill ha mig i :)


Iaf så har jag pratat med Marcus och nu är det klart.. Han & Ricky kommer upp under gatufestveckan.
Ska bli kul att träffa er igen, verkligen!
Nu sitter jag hemma och dricker lite saft, ska iväg till carro om en stund och dricka lite mera saft och sedan in på crusingen med gänget!
Skriver mer imorgon

puss

Blandade funderingar..

Sommarens Relationshoroskop..


Vattumannen

Kärlek: I juni njuter du i fulla drag av att vara förälskad. De kenpigare valen dyker upp under högsommaren. Du får ett vädligt frestande erbjudande då.

Sex: En spännande sommar men det handlar egentligen mer om kärlek än om sex. Lite extra glöd kan fantasier och rollspel av olika slag ändå skapa..

Passionsdagar : 22/6 19/7 och 15/8



Romantik..

är något som bara svävar i fantasier som många anser...
Det är inte alls så. Romantik kan vara enligt mitt egna tycke vad som helst..
Det är vad man själv vill att det ska vara.

Alla har olika sätt att se på saker, ungefär som ett fotografi. Alla har olika ögon att se helheten i bilden
endel tittar på föremålet, andra kvalitet och så vidare.. Det är samma sak i det verkliga livet bara det att det är ingen stillbild. Titta djupt med dina ögon och försök förstå meningen med allting.
 
När jag själv tänker tillbaka, ser alla minnen i stillbilder försöker jag minnas, det som gjorde allting så speciellt. Varför jag drivdes så mycket i situationen. Det är det som gör själva helheten, att man skall minnas varför och inte hur man bad sig åt...

När jag har varit med dig, tänker jag... Kommer det någonsin att hända igen? Sedan tänker jag på varför jag själv gjorde som jag gjorde när jag inte visste om du skulle stanna. Ofta tänker man sig inte för, fören det är för sent. Känslor växer det gör dom, för oss alla mer eller mindre.
Jag har själv börjat ta lärdom av dessa situationer då jag suttit och haft mina funderingar.
Varför lägga ner så mycket tid åt att försöka, när man vet vad som kommer att ské? Känslor är svåra att styra, och ibland är det svårt när dom tar över. Vet liksom inte alls hur endel situationer ska hanteras. Rädd att aldrig få se honom mer samtidigt, funderingar på vad som kommer att hända om vi träffas igen.
Jag är glad när jag spenderar tid med dig det är jag. Mycket funderingar ligger runt vad som kommer att hända. 
Jag vet inte vad han vill, hur han känner eller hur han tänker..
Jag frågar mig själv, är det värt att fortsätta såhär, eller kommer jag ångra mig sedan?   

sliten


hej hopp min sockertopp

Sliten som fan är jag.. Kunde inte ens kliva upp ur sängen imorse.
När jag väl kom upp somnade jag sittandes på balkongen så det var bara att lägga sig igen.
Nu sitter jag uppe och ska checka runt lite om något man kan hitta på idag.
Måste ringa arne för vi hade visst ett stort jobb på gång.

Är jag såhär sliten och ska vara borta hela helgen kommer jag ju tvina bort känns det som..
Åker på öppet hus på en av skolorna jag ska söka in till på fredag, sedan har jag bara umeå och ljusdal kvar
att åka till och kolla, men det ska jag ta till hösten tänkte jag.
Drömde en sjuk dröm inatt, jag hade gått ner till 49 kg, sedan tror jag tamifan alla jag känner var med i den eller dom närmaste iaf. Yrt var det iallafall... Sen kom en person in i drömmen med ett besked som gjorde mig lycklig.
Jag har aldrig känt en sådan lycka i mig själv förut tror jag. DEt var så underbart och jag var lika lycklig då jag vaknade imorse men det dog snabbt av då jag insåg att det bara var en dröm...

Uppsala-Stockholm



I går åkte vi ner till uppsala, resan gick bra bortsätt från att vi fastna på e4:an i en timme pga asfaltering av ena sidan om vägen..
När vi kom ner gick vi en sväng och kollade in badet jag,daniel, johanna och gullan..
Senare grillade vi och hade det mysigt oså gick vi bort till parken senare mot kvällen.
Jag fick syn på en volleyboll plan och började tokspringa i sanden och hualigen vilken härlig känsla..
Den där känslan har jag inte kunnat ha sedan handbollen kan jag säga..

Dagen efter klev vi alla upp gjorde oss klara och städade ur stugorna..
Pontus ville bli tjejigt sminkad så jag fixade det och han tog även på sig en utav mina klänningar då vi skulle gå på hotellet och äta frukost.. Senare åkte vi in till stockholm och gick in på kris och sa hej och så vidare runt på staden lite. Vi ramlade förbi en affär som sålde ballet klänningar och tillbehör och jag kunde inte hålla mig för skratt och sa att Pontus självklart skulle ha på sig en utav dom där. Så Rickard langar upp pengar och köper en balett klänning som ser ut som en baddräkt och till ett par nätstrumpbyxor.. (Dealen var att Pontus skulle ha på sig kläderna till då att vi åker hem). 
Så han provade kläderna och det satt ju så vackert. Han hade på sig kläderna hela kvällen och när vi var på grönan kom det ett gäng homosexuella killar och börja ta på han och greja.
Iallafall så innan vi gick på grönan åt vi lunch på en resturang som inte var så lyckat..
Gullan och Maria beställde köttgryta, men fick flygande jakob som det är nötter i och det tänkte väl inte dom på..
Maria åt två tuggor sedan märkte hon att hon svällde i halsen och tillslut blev hon medvetslös så vi fick köra henne på sjukhuset..
Tråkigt att det skulle hända men vad ska man göra.. Hon klarar sig, det är väl huvudsaken..
Nu har jag nyss kommit hem, vi stannade förbi i gävle och åt lite nattmat.

På lördag är det bara att fara ner igen.. Fast då blir det bara jag och Daniel.
Ska bli kul faktiskt!

Nu ska jag fixa lite saker och kika på någon serie..
puss på er

WONDERBART


Hej mina kära vänner!


Malin kom hit förut och Carro strax senare.. Jag gjorde ordning en pasta sallad sedan gick vi ner på stranden och skulle bada.. Hur mysigt som helst, gick ut i vattnet svin kallt i början men vi var i en timme iallafall och jag doppade mig iallafall några gånger! Alex, Christian och Lindblom kom också förbi och badade med oss. Fruktansvärt stolt är jag över det.. Jag doppar inte fötterna förrän augusti månad egentligen.. Men nu ska det bli ändring på det! 18 grader var det i vattnet idag. Helt otroligt för att vara så tidigt.. Iallafall, senare kom micke med pengar så vi gick och åt pizza! Vi bestämde oss för att åka och fiska senare mot kvällen.. Så vi tog bussen hem till Carro så hämtade micke oss där. Malin hoppade av i kvissle då palm ringde så hon skulle åka vattenskoter istället... Slutade med att vi fick åka in till stan igen likt förbannat för det fanns ingen mask..
Ingen fisk fick vi heller, dom bara tog masken utav oss, svin!
Imorgon bär det av till Uppsala oh sedan vidare till stockholm på tisdag...
Nu ska jag lägga mig i badet och mysa till det!

vilket väder!!


Hej hopp sockertopp..

Igår kom carro hit vid tre igår då gick vi och åt på pizzerian sedan ner till stranden en sväng och upp till hennes farmor och hälsade på.. Var kul att se henne igen. Inte sätt henne sedan barnsben, hon höll på att smälla av då hon såg hur stor jag hade blivit..
Senare gick vi upp till mig igen och försökte ragga med oss på crusingen i sollefteå eller åka och fiska..
Tommy ringde konstant och tjatade på att jag skulle komma till honom och Linn...
Så jag tog mig en drink gjorde mig klar och det blev inge fiske och ingen crusing. Så jag åkte dit ändå,
var grymt kul att träffa dig igen gumman! Hade en sjukt trevlig kväll.. Satt där mest hela kvällen och hade det mys.
Senare ringde mamma skitfull och sa att jag var dum i huvudet av någon anledning från marias mobil.
Sen kommer maria med pengar till mig och mamma är kvr på daltons utan mobil..
tänkte vad i helvete måste åka ner och kolla vad hon håller på med.. Så jag tog bussen ner, sen ringer maria och säger hon drog hem med någon bekant så då var det väl ingen idé att gå upp.. Ringde malin och surra med henne means jaag satt på bussen hem, sen pratade jag med bror  han hade haft en trevlig kväll iallafall..
Gick och la mig pratade lite skit med emil sedan vaknade jag nyligen..

1 juni
Vilken otroligt härligt värme det är..
Får se vad som händer idag, maria kommer hit senare och arne snart..
Malin ska jag väl lyckas tjata hit med tänkte jag.
Har inte haft någon syn på förförljaren på två dagar nu, har mltt bilen hans några gånger bara..
Ska lura med henne att ta ett dopp nere på stranden, det har tydligen varit varmt i vattnet några dagar nu så det är väl dags för första doppet! Fler som är sugna så hör av er!
Imorgon åker jag till uppsala med gänget och har det mys. På tisdag ska vi på grönan och så vidare.
Så får väl se om jag skriver något mer innan dess.

Puss på er så länge!

RSS 2.0