Hejhopp


Nu var det ett tag sedan jag tog min tid och skriva lite granna...


Förra veckan: Åkte jag till Jimmy på måndagen, vi myste och såg film hela kvällen.. Dagen efter kom Saari och hämtade oss så vi åkte ut till honom. Hjälpte honom att bygga klar hundgården till Tequila och Jack.. Det blev kanonfint!
Senare mot kvällen åkte vi och fiskade.. JAg orkade inte stå och kasta så jag gick och åt en massa blåbär istället..
Dagen därpå körde Saari hem mig så jag fick duscha och göra mig klar, sen åkte jag tillbaka till Jimmy igen..
Sen minns jag inte vad vi gjorde resten av veckan.. Lördag åkte jag till Jimmy och åt kräftor och mys med han och hans familj... På söndagen var vi hos mig Jimmy & Johan gick ner till klipporna och kasta efter lite abborre. När dom kom upp igen var dom pissblöta av vågorna.. Så dom bestämde sig för att gå ner på stranden och bada kl 23... Jag hade så tråkigt så jag hade inget val annat än att följa med.. Det var säkert runt 22-23 grder varmt i vattnet, hur skönt som helst och vågorna gav oss verkligen en utomlandskänsla..
På måndagen åkte vi hem till jimmy igen... Jonas kom bort.. Mamma ringde oc berättade att johan skulle in på sjukhuset så jag blev lite orolig i kroppen och gick upp på sjukhuset, dom släppte in mig på kirurgen så jag fick träffa honom..
Det hela slutade upp bra. Så jag flirtade lite så jag fick pengar till mat... När jag kom tillbaka till Jimmy var Tomas där också.. Dom satt och spelade hela natten och jag kollade på en massa tecknat..
Igår var vi på bilbingo jag Johan & Mamma.. Det gick väl inge vidare alls, fick vänta ett x antal gånger men inte mer än det.. Var rekord mycket folk..

Nu ska jag göra mig klar för en intervju på ST sen till Jimmy med Malin =)

Puss på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0