Hejsan



Torsdag: Vaknade att pappa ringde och bad mig komma ner på stranden, stackaren satt helt ensam.. Så jag hann inte mer än att kliva upp ur sängen och gå direkt ner på stranden.. Låg där hela dagen, Uffe & Ruda kom lite senare och det blev några öl och grillning uppe hos oss.. Vi spelade lite kubb och hade det trevligt. Satt och diskuterade med Uffe mest hela kvällen. Riktigt kul att diskutera med honom för, han har alltid bra argument att komma med.. Vi tycker ganska lika när det gäller de flesta saker och det gör ämnet ännu mer intressant.

Fredag: Åkte in på arbetsförmedlingen och fixade lite saker, sedan ner på stan.. Var in på gina och kikade runt lite och hittade en klänning på rean som jag köpte, brun kanonfin!  Senare mot kvällen kom Jimmy bort, vi gick ut och vandra, gick förbi pappa en sväng och sådär. Han och Johan fick för sig att gå ner till vattnet och fiska lite. Jag var så trött så jag stannade hemma och tände lite ljus i badrummet och hade upp ett skumbad, avkopplande musik & glass med hallon som jag låg och gotta med. Sen var det dags att sova, då märkte jag att det där badet och att jag slappnade av för en gångs skull kanske inte var någon höjdare.. Åkte på världens förkylning bara rqakt av, nu sitter jag här med väldigt starka funderingar på att jag har både bihålsinflammation och lunginflammation.. Totalt slut körd...

Lördag: Vaknade runt halv 11 helt jävla slut, så jävulskt dålig. Hade knappt sovit någonting under natten eftersom jag hade såna otroligt andningsproblem.. Men men, lördagen var kommen Johans födelsedag och här ska bli fest!
Humöret var ändå på topp (mestadels). Gjorde oss klara och började förfesta lite smått innan resten av folket skulle börja rulla in... Pokerturneringen som egentligen skulle börja 16.00 blev istället 20.00 så vi blev mer folk än väntat att spela.. 15 personer var med i turneringen om jag minns rätt.. Det var kul, verkligen! Jag dubblade upp mig på en gång, kort där efter åkte jag ut.. Kände att jag var inte riktigt rätt tillstånd att spela... Sir Westberg vann turneringen och Kotten kom tvåa. Vi ska väl eventuellt ha någon fler större turnering framöver, kan bli riktigt roligt!
Senare kom Johans gamla tjejkompisar från klassen förbi, dom skulle sjunga för honom och sådära. De stod på balkongen och gick in och sjöng, två killar kommer inrusandes med kniv och påstår sig ska skära halsen av allihopa. Sedan går han fram och slår Jimmy utan anledning(!?).. Jävla idioter är vad jag kallar det, ja så polisen kom ju och tog fast killen och det blev ett jävla bravader.. Vi gick ner till pappa och skulle lägga oss där och sova (polisen ville inte att vi skulle sova i lägenheten under natten) men efter en stund gick vi upp igen ändå. Jag var inge pigg alls och fick världens panikångest attack så det gick inte alls bra.. Tog hostmedicin och la mig, somna likt förbannat inte förrän halv sju imorse ändå. Sinnesjävla jobbigt.. Så nu imorgon ska jag till läkarn. Kan inte gå runt såhär, tror aldrig jag mått så dåligt i hela mitt liv. Sedan är det ju sommar och det gör ju inte saken bättre... Men men..

Nu sitterj ag hemma med Maria & Mamma, grabbarna gick ner på stranden med fotbollen och skulle bada, eller nåt..
Jag ska gå och köpa vitlök på affären och göra soppa.

puss på er så länge

Trött...



Vaknade runt 12, fortsatte min påläsning i Etologin..
Bestämde mig för att åka på bilbingon med Mamma & Maria, det första som händer vann jag 1000 kr på två rader.. Kändes skönt att man inte åkte i onödan..
Har slöat mest hela dagen..
Efter bingon åkte vi på max och köpte lite mat därefter körde Maria hem oss..
Gick inte länge så ringde Fille så jag gick och mötte honom och gick upp till Robin en stund där satt vi tre Adam och Emil... Vi bestämde oss för att gå ner till stranden så vi gick först upp till statoil och köpte tändvätska och surrade lite med Jenny och Sparris..
Vi tände en brasa nere vid stranden Emil tog fram gitarren och sjöng några sånger för oss..
Adam & Fille gick med mig en bit hem för jag började bli trött...
Nu sitter jag hemma och ska läsa på lite till och sedan lägga mig till kojs..

Imorgon får vi la se vad för äventyr som väntar..

Puss på er



En vacker solnedgång i Gambia, så otroligt mäktigt, Foto: Sandra Madeleine 2004
None

Rottweiler


Hej mina käraste..

Igår innan vi tog oss ut på lite dumheter så var jag och lånade lite böcker, har nu läst ut Rottweiler och börjat med
Etologin. Finner det hela otroligt intressant att lära sig, och äntligen hittar jag någonting som jag läser som inte försvinner ur huvudet på en gång.. Rottweiler som det första boken hette, var väldigt intressant och bra att läsa..
När jag ser det flesta hundägare får det mig att önska att det också läst boken och behandla hunden på rätta sätt..
För 95% av alla hundägare jag sätt, för inte det...
Här är lite info om ´boken.


Rottweiler


Wilhelm Jönas


Förlagets beskrivning

En populär brukshund och pålitlig vakthund, läraktig och intelligent sällskapshund - det är rottweilern. Denna kompletta handbok beskriver rasens bakgrund, kynne och rasstandard och innehåller t ex tips om valpköp, utfodring, lydnadsträning och förebyggande hälsovård och allt annat man behöver veta från valp till senior.

Rottweilern är en ras som är på stark frammarsch. Den har funnits i Sverige sedan början av 1900-talet och antalet nyregistreringar är i dag 1 100 per år. Sedan 1968 finns det en officiell rasklubb.

Texten är lättläst och kompletteras med färgfoton. Viktig information och goda råd presenteras i kortfattade rutor under rubriken "Visste du?".

Texten har bearbetats och granskats av den svenska rasklubben så att den stämmer överens med våra förhållanden. Den senaste lagstiftningen och nya bestämmelser som rör utställningar mm finns med.

Kapitelrubrikerna är: Rasens ursprung, Varför just rottweiler? Rasstandard, Din valp, Den dagliga omvårdnaden, Grundläggande lydnadsträning, Hälsa och sjukdomar, När hunden blir gammal, Utställningar och brukshundsprov, Hundens beteende.

Särskilt intressant för alla som har eller tänker skaffa rottweiler.

hej hopp


Här har jag nu suttit några timmar, började kika på lite underkläder och kommit fram till att beställa lite nytt!
Aldrig något som har påverkat mig förut att ha dyra sensuella underkläder, men det har börjat och nu vill jag inte ha någonting annat...
Tittade på lite smått som är värt att funderas på.



Korsett i beige med vackra spets detaljer. Svart satinrosett i mittlen med snördetaljer. Volangkant nertill och reglerbara/avtagbara axelband.



Rött är alltid en lockande färg gällande underkläder. Sexiga string med broderade blommor och spetskant.
Sexig bh med broderade blommor och spetskant. Vadderade kupor och reglerbara/avtagbara axelband.


Romantisk bh i cremefärg. Små rosetter, rosa blommor och spetskant pryder den vadderade kupan. Mellan kuporna sitter ett satinsnöre med ett litet camesmycke. Regllerbara axelband.




Läckert set till rollspel för den stora skolflickan
.

Love it"!

Mitt rastlösa jag har kikat runt lite och är sugen på att bli fodervärd




Är rottweilern en hund för dig?
 


De allra flesta säger att rottweilern är definitivt ingen bra första hund att äga. Det stämmer, till viss del... 

Har du aldrig haft hund förut, bör du verkligen engagera dig och ta reda på vad det betyder att äga en rottweiler. Läs böcker och prata med kunnigt folk, ta gärna kontakt med uppfödare av rasen och prata med dem. Gå många kurser med din hund och ta hjälp av hundkunnigt folk vid problem, då ska det nog inte vara några problem att äga en rottweiler som första hund... 

Men räkna med att du aldrig kan ha en rottweiler enbart som sällskap till dina små kvällspromenader, då ska du se dig om efter en annan typ av hund. Kanske du ska fundera lite över om du verkligen orkar med 10-15 år med en familjemedlem som varje dag kommer att kräva sitt av uppmärksamhet. 

Rottweilern är en aktiv, intelligent och arbetsvillig hundras som kräver en konsekvent hand, med mycket aktiviteter, både fysiskt som mentalt. Utan aktiviteter och ordentlig motion, så mår ingen hund bra. En rottweiler som väger kring 50 kg och hittar på egna hyss för att fördriva tiden, är inte den lättaste att få stopp på. Men en rottweiler som får ordentlig med träning och har ett betydelsefullt liv med innehåll och som får "vara med" - det är nog den mysigaste, härligaste och gladaste hund som finns... De kan vara otroligt envisa, ha ett stort ego med mycket egen vilja och vara väldigt självständiga. Som vuxen kan de ha en tendens att vakta sitt hem och sin familj. 

Du måste vara en tydlig, bestämd och konsekvent ledare till din hund, bestämd men rättvis. 

Det finns de som anser att med en rottweiler ska man vara stenhård. Jag håller inte riktigt med där, fast det är ju lite beroende på individ hur hård man måste vara. Det som är A och O, är att du är konsekvent, har du bestämt att det ska vara si, så ska det alltid vara si och det är du som bestämmer det. Hunden ska veta att det är du som är ledare och chef, men man får inte dominera hunden, så den tappar lusten till egna initiativ och blir rädd för dig. En "lagom" dominant ledare, låter även den som ligger under i rang ta egna initiativ och är trygg med hon/han som ledare. 

Börjar hunden vara rädd för dig, har du helt klart varit alldeles för hård. Det är viktigt att bygga upp ett ömsesidigt förtroende, hunden ska aldrig behöva vara rädd att komma till sin ledare. I ledarens närhet ska det vara tryggt och gott att vara. Och som ledare ska man vara rolig, det ska vara roligt att komma till ledaren och göra som ledaren vill, hunden ska göra det av glädje - aldrig av rädsla för att bli slagen om hunden gör fel. 

Under valptiden ska man bygga upp ett förtroende hos hunden och bestämt, men snällt visa att det är ledaren som bestämmer vad man får och inte får göra. När man som ekipage sedan ska börja träna och kanske tävla, så har man då en mycket bra grund att stå på. 

Det är viktigt att ha roligt med hunden också, olika hussar och mattar har roligt på olika sätt med sin rottweiler, en del tycker det är roligt att bara ligga och gosa, andra tycker det är roligt med häftiga brottningsmatcher med hunden. Om du gillar att brottas runt i gräset med valpen, kom bara ihåg att rottweilern är en stor och tung hund som vuxen  och att du då kanske inte tycker det är lika roligt. Du måste vara den som bestämmer när och var det ska brottas och det är du som ska bestämma när det är nog. Om du inte gillar att ha 50 kg rottweiler brottandes med dig, låt då också bli brottningsmatcher med den lilla valpen på 10 kg. Det är inte lätt för hunden alla gånger att förstå att den blivit för stor för såna lekar och förstår då inte heller varför det ska vara förbjudet sen helt plötsligt. 

Ta det också lugnt med kamplekar med hunden, så det inte blir för intensivt. Alla rottweiler är egna individer och är funtade olika mentalt, vissa kan det vara bra att försöka kampa med ibland för att "få igång", samtidigt som vissa hundar kan bli alltför intensiva och kanske inte alls ska hålla på med kamplekar. Det är en risk att kampleken utvecklas till en maktkamp mellan dig och din hund och det blir aldrig bra för någon. 

Se alltid till att du har en kunnig människa i din närhet, som kan hjälpa dig med hur du ska handskas med och uppfostra just din hund. Det är också ofta lättare för en utomstående att se vad som saknas och vad som finns för mycket av hos ett ekipage.

Men, om du nu känner att du helst enbart vill ha en sällskapshund på dina kvällspromenader som sen snällt ligger vid dina fötter när du tittar på TV, då ska du definitivt lägga dina planer på rottweiler på hyllan. Känner du istället att, gud vad rolig att vara ute i skog och mark och röra sig mycket, träna din hund och ägna största delen av fritiden till din hund, ja, då kan du nog fortsätta fundera på att köpa en rottweiler. 

Har du kommit så långt att du läst på och lärt dig det allra mesta om rottweilern och känner att du verkligen vill satsa på att jobba med din hund, så kan du ta kontakt med Svenska Rottweilerklubben och deras valphänvisning. De hänvisar bara till valpkullar som uppfyller klubbens kriterier för seriös avel och enbart till seriösa uppfödare utav rasen. 

Det är viktigt att du kollar upp föräldrarna till valpen, se till så de är friröntgade i höfter och armbågar, att de åtminstone är MH-beskrivna, eller korade. Kolla deras meriter från utställningar och bruksprov. 

Köp aldrig en oregistrerad valp. 

Se till att valpen är vaccinerad, avmaskad och ID-märkt vid köpet och att upppfödaren har registrerat kullen i SKK. Du ska ha registreringsbevis och papper på valpen när du hämtar den. Du kan aldrig i efterhand registrera din hund, som en del mindre seriösa uppfödare hävdar. Det är enbart uppfödaren som kan registrera valparna i SKK och låt ingen lura dig till annat. 

Många har blivit lurade på detta sätt, då de köpt "billig" valp av oseriös uppfödare, med mindre bra eller rent ut sagt usla avelsdjur och som inte registrerar valparna. 

Fundera också över om det är en tik eller hane du ska välja, en tik kan ofta vara lättare att jobba med. Hanarna kan alltsomoftast bli lite för mycket "i handen" för den oerfarne hundägaren.


<3




My dearest friend, Malin I love you so.







Lite foton från gårdagen, blev inte mycket..


















Tack till er alla för en trevlig kväll!
Nu väntar jag med förhoppning om en ännu bättre på lördag!

Loove it

Lying here with you, listening to the rain.
Smiling just to see, the smile upon your face.  These are the moments I thank God that I'm alive.
And these are the moments I'll remember all my life. I found all I've waited for and I could not ask for more.
Looking in your eyes seeing all I need. Everything you are, is everything to me.
And these are the moments  I know heaven must exist. And these are the moments, I know all I need is this.
I have all I've waited for and I could not ask for more... I could not ask for more than this time together.
I could not ask for more than this time with you. And every prayer has been answered and every dream I've had has come true. Right here in this moment, is right where I'm meant to be.
Oh, here with you here with me...

I could not ask for more than the love you give me.
'Cuz it's all I've waited for
and I could not ask for more.

http://youtube.com/watch?v=cnrhH1ZlfHo&feature=related


Bobby played his guitar on the harder side of town
Where it's hard for the poor boy to find the money
He had dedication, he had the heart and soul
Somehow knew he was born to play

People said "Get a real job, support your family
'Cause there's no future in the road you're taking"
He never said a word, the dreamer just kept on
But late at night you could hear him say
He said

"I'm gonna be somebody
One of these days I'm gonna break these chains
I'm gonna be somebody someday
You could bet your hard earned dollar I will

The road was a struggle, took him ten years to the top
Now he's #1 on the stage and the radio
Still he can't believe how people come from miles around
When it seem like only yesterday he was sayin'

"I'm gonna be somebody
One of these days I'm gonna break these chains
I'm gonna be somebody someday
You could bet your hard earned dollar I will"

Bobby played his hometown one full moon August night
When he heard a voice in the front row singin'
It was a sandy- haired Rebel boy with the same old hungry eyes
Looked up at Bobby and said

"I'm gonna be somebody
One of these days I'm gonna break these chains
I'm gonna be somebody someday
You could bet your hard earned dollar I will"

ya know I will

"I'm gonna be somebody
One of these days I'm gonna break these chains
I'm gonna be somebody someday
You could bet your hard earned dollar I will"

Oh, yeah

You could bet your hard earned dollar
I will

Om vi förlorar en i baksätet, gör vi en ny i framsätet!


Hejhopp alla glada!


Jag är glad som bara den idag..
Har inte skrivit så mycket under denna vecka då jag har haft fullt upp att slöa.
Har varit med Jimmy & bror och fiskat igår, tidigare i veckan var vi och spelade lite basket malin adam o några...
har även varit och hälsat på fille & carina.

Nu ikväll blir det partaj! Laddad som bara den och gladare än  vanligt är jag..
Country music on high lever is on!

Love it!


Nu ska jag njuta lite till och göra mig klar!

puss på er




Trött...



Vaknade runt tolv, gick ut på balkongen men gick in snabbt igen då jag såg piss vädret..
När det började lätta upp pratade jag med Malin, vi bestämde oss för att ta hennes båt ut och fiska i ljungan..
Åkte till henne runt sextiden, satt på bryggan en stund och solen stekte jävlar i mitt skal..
När vi väl kom ut med båten hade vi rott en bra bit (kunde inte med motorn) fick vi åka tillbaka och leta malins telefon..
Vi rodde ut en bit igen och började ta av oss kläderna för att ta ett dopp. Ändrade oss snabbt då det började bli lite småkyligt.. Rodde lite längre bort där vi ser pappa och linda stå och kasta inne vid land.. Så vi åkte och sa hej och stannade där en stund.. Hoppa fisk som fan precis utanför båten, var lika oberedd varje gång.. Trodde jag skulle åka på en hjärtattack...
När det väl kom till kritan så hade Malin min käraste sin telefon som de flesta tjejer, i bhn.. Har man letat efter den i evigheter...
Åskan kom lite senare och det började svartna lite smått på himlen, så vi rodde tillbaka och satt på bryggan en stund, för att därefter gå till dyket och bada...
När vi väl kom fram till dyket ringer pappa och frågar om vi ska ha skjuts, bättre än att gå hem så vi tog chansen..

Nu sedcan jag kom hem har jag haft en mycket roande stund med min familj, vi har spelat kort med mera..
Nu ligger jag i sängen och tittar på någon poker film...

Imorgon var det prat om att vi eventuellt skulle åka till Åstjärnarna, så det blir väl kanske så då, annars får jag la se vad som hittas på!

Malins fina abborre =) 1.2 kg


Loove it!


Hej hopp

Idag har jag legat och slöat hela dagen.. Spelade lite poker förut, det gick kanon bra..
Nu ligger jag och väntar på att en ny turnering ska starta igång...
Vad som skér ikväll återstår att se, har flirtat med några som funderar på att komma hit, men det ser mörkt ut..
Undrar om man inte ska se Tomb Raider filmerna ikväll. Angelina är ju sååå vacker!
Tog nyligen ett otroligt skönt skumbad.. Var det skönaste jag gjort på år känns det som..

Belöning har jag oh mamma även fått idag av arrangörerna från Gatufesten.. Varsitt 3dagars till nästa års gatufest..
Det var det värt iallafall..

Nu startar min turnering igång så jag ska koncentrera mig på den istället för att skriva en massa tjafs...

Puss på er!



Bara för att jag råkar älska den här bilden, Jag och Viktor

deeply depressed...



Don't really know whats happening I feel so.... invincible...

Jag kämpar så gott jag kan för att göra det så bra för alla andra att jag, glömer bort mig själv..
Jag har gjort så mycket framsteg, det tog inte alls lång tid för mig att lära..
Jag gör saker för någon och försöker verkligen, men ingen ser någonting utan, tar det bara för givet.
Jag börjar tröttna, fruktansvärt mycket.


Att stå inför stora beslut..
Enligt mina planer än så länge kommer jag att flytta nästa höst för att fortsätta min utbildning i en annan stad.
Jag vet att jag själv måste ta mig dit, på alla sätt, för ingen annan kan göra det. Det sista jag vill är att drabba min familj..
Men jag kanske måste och, det kan inte släppas ur mitt huvud..
Själv är jag villig att göra vad som helst från att det ska hända.
If I can't fix that, I don't even know if it's worth it at all..
Maybe I just jump off my dreams and take good care of my family instead..
 I'll do the best I can..

Mycket står på spel just nu.. Min framtid, hur kommer den att se ut?
Det är min viktigaste fråga i detta nu..




Another ting..

Robin..

Jag är verkligen ledsen för det som har hänt.. Jag förstår verkligen att du går igenom en tuff tid nu..
Jag känner dig inte alls väl, men tillräckligt för att känna din sorg.. Det gör jag, verkligen..
Vi finns här för dig det ska du veta, alla tiders.

Lider med dig det ska du veta. (F)


 


Det går bra nu!

 
http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=743844

Ny artikel i tidningen om insatsen vi gjorde och även, kommentarer vi fick in från några läsare i länken nedan..

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=743853


Det känns jätte bra verkligen, att veta att många människor uppskattar det vi gjorde.. Vi hade lika väl kunnat strunta i det, vi blev själva inte utsatt.. Men tänkte istället på alla det andra människor som blivit det... Om Länken inte fungerar så lyder dagens artikel :


Stölderna minskade efter gripandena

SUNDSVALL (ST) 2008-07-07 03:00

Den 39-åriga kvinnan som var en av fyra anhållna för fickstölder i samband med Gatufesten har häktats.
Och när det gjordes husrannsakan i sällskapets tältläger på en fotbollsplan i Maland hittade polisen mer stöldgods.


 

Förutom mannen, kvinnan och de två tonårsflickorna som har anhållits för väsk- och fickstölderna fanns det ytterligare åtta vuxna och två tonåringar i tältlägret som sällskapet hade slagit upp utanför Sundsvall.
   - Där fanns fem tält och två bilar och i samband med den husrannsakan som gjordes så hittade vi en kudde i vilken man sytt in fem mobiltelefoner, två digitalkameror och en mp3-spelare, berättar utredaren Mats Anrep.
   Sällskapet ska närmast ha kommit från Peace & Love-festivalen i Borlänge som pågick veckan före Gatufesten, och även där ska det ha skett en del fick- och väskstölder.
   - Vi har fått in anmälningar, men omfattningen har inte varit särskilt anmärkningsvärd. I vilket fall ser vi förstås positivt på att Sundsvallspolisen har lyckats gripa människor som verkar åka runt bara för att begå brott, säger Kent Lind som är vakthavande befäl i Borlänge.
   Under Gatufestens sista dygn kunde man också se en minskning av antalet anmälda fick- och väskstölder.
   - Det är i synnerhet efter gripandet av de två tonårsflickorna under natten mot lördagen som vi har sett en minskning, säger Mats Anrep.
   Gripandet föranleddes av att en Sundsvallskvinna och hennes dotter kände igen den ena flickan sedan hon i tisdags försökte stjäla en plånbok av en av deras vänner. När mamman och dotter slog larm till en ordningsvakt tog tillskyndande poliser och vakter upp jakten på flickorna.
   Totalt under Gatufestveckan har polisen fått in 91 stöldanmälningar. Omkring 50 av dem ska ha varit fickstölder. Utöver dessa har 74 förlustanmälningar gjorts och delar av dess kan också handla om stölder.
   En del av den stora mängden stöldgods som hittades i de två tonårsflickornas axelväskor har kunnat återlämnas till de rätta ägarna.




Här är även en till artikel som kom in idag..


Följande kommentarer kom in till ST

SUNDSVALL (ST) 2008-07-07 03:00

Följande kommentarer kom in till ST.nu efter gårdagens artikel Stöldliga sprängd under Gatufesten.
Artikeln handlade om två Sundsvallskvinnor som larmade polis när de kände igen tonårsflickorna som misstänks för mängder av väsk- och fickstölder de senaste dagarna. Kvinnornas larm ledde till att flickorna kunde gripas.


Kommentera artikeln

BRA GJORT!
   Skulle flera bara våga och ta klivet ut som ni gjorde så skulle det inte vara lika mycket skit. Hoppas verkligen att ni får en rejäl eloge för er insats.
   Fler som ni
   
   Gatufestens hjältar
   Hoppas ni får nåt för besväret. En sån här grej ska belönas.
   Vikingen
   
   Bra Jobbat
   Ni är verkligen hjältar. Tack vare er får många av gatufestens gäster tillbaka sina förlorade saker. Bra jobbat!
   En som blev av med väskan på Gatufesten -05
   
   Levebröd
   Tråkigt samtidigt när dessa stackars människor har förlorat sitt levebröd, det är ju säkert inte lätt att vara tjuv heller. Hoppas socialen kan gå in och hjälpa till på något sätt.
   En som har jobb
   
   Absolut strålande
   Finns inget bättre än folk som har ögonen öppna och bryr sig.
   Alnöbo
   
   Ni räddade säkert många av yrans besökare också.
   Den här ligan hade nog dragit iväg till Östersund om några veckor, men nu är det kört för deras del. Hoppas verkligen man får läsa att ni mottaget en rejäl belöning. Tänk hur mycket som skulle ha försvunnit under lördagen också om ni inte "sprängt" ligan.
   Blev av med kamera -06
   
   
   Äntligen...
   ...får polisen beröm. Dom har gjort ett mycket bra arbete med att få fast ficktjuvarna. Polisen gör mycket bra som aldrig kommer fram i tidningarna.
   Pappa till en 18 åring.
   
   
   Bra tjejer!
   Ihsus

Hej hopp!


Lördag: Vaknade klockan ett, kände mig fruktansvärt stressad.. Mamma kollar genom telefonsvaraen, då har Sundsvalls Tidning ringt oss hela morgonen och ville träffa oss och prata om "ligan" som dom kallade det som vi tog fast..
Så det var inte mer än att slänga på sig kläderna, vi åkte upp till Maria & Carro förfestade där.. Åkte ner till stan innan Håkan Hellström började spela och träffade tidningen.. Det gick jätte bra.. Tog en sväng in på daltons sedan gå för att se Håkan Hellström.. Sjukt bra var han kan jag säga.. Han bringer sån glädje i sin musik, och det gillar jag.. Sedan att han är sveriges mest kända falska sångare ger bara en extra glimt i ögat..
Efter spelningen gick jag och Josse på daltons tog en cider med frisk, sen satte vi oss med Marcus och gänget ett tag..
Gick ner på tivolit träffade Malin, en kille kommer fram till mig och frågar om jag vill åka karusell, så han ger mig 4 biljetter.. Åkte vi några karuseller och hade det mys..
Som igår tänkte jag att jag spelar på det där förbannade choklad hjulet, såklart inget annat nummer än 22 för annnars går det ju inte.. Tro på fan att jag vann igen, så nu sitter jag med 4 kg choklad fast jag inte ens äter skiten..
Hehe, förövrigt kan jag inte mer än säga att det här har varit en fruktansvärt lyckad vecka, vill tacka er alla som har varit delaktig!

http://www.st.nu/noje/gatufesten.php?action=visa_artikel&id=743653  Artikeln som tidningen skrev om oss...



Jag och Viktor inne på Daltons
(`v´) Kompis

En god gärning



Fredag:  Började med förfest hemma hos mig med familjen Johan& Mamma..
Vi spelade lite texas och hade det mysigt.. Senare åkte vi in på daltons och träffade lite människor, jag gick ut för att gå och möta malin.. Blev aldrgi att jag träffade henne så jag sprang själv som en idiot i 2 timmar, men kul hade jag för det..
Sedan träffar jag mamma maria och Anna.. Anna ville så gärna se Petter så jag väntade med dem och lyssnade på dom lite lätt.. Efter det skulle vi ge oss iväg och åka nån karusell på tivolit.. Först gick vi på kebaben oich skulle gå på toa, när ja och mamma kommer ut från toaletten ser vi tjejen som sprungit i allas väskor som också försökte ta Maines i tisdags.. Vi stannade kvar 10 min jag gick ut med jämna mellanrum och kolla efter vakt, då vi ser en till tjej väldigt lik den första gå in på toaletten med henne.. Väntade ca 5 minuter sedan sprang jag upp till JC och pratade med en ordningsvakt som kalla på¨flera, kort därefter kommer 6 ordningsvakter och 2 poliser, jag inger mamma för att kolla läget. Jag sa åt vakterna att dom jävlar få lägga på ett kol, men dom kunde ändå inte göra någonting om inte dom gjorde något, för inga bevis kunde då hittas.. När vi börjar närma oss kommer tjejerna ut och mamma skriker "DET ÄR HON" och pekade på en avtjejerna och poliserna hörde inte riktigt men såg de två ryska flickor springa iväg, så dom flög efter med en blixt fart, tjejerna slänger väskorna bakom dassen vid fisktorget och vakterna får tag i tjejerna.. Vi står kvar där en bra stund, tjejerna stod och skrek åt oss på ryska och fick snabbt sära på dom... Under tiden vi stod och väntade på att dom skulle ta uppgifterna av oss så hittade det 3 mobiltelefoner i bakfickan på ena tjejen och andra saker som hade flugit ur väskan under rusningen..
ST har nu ringt hela morgonen och vi ska strax in för att träffa dom i stan.. De hade hittat två stora svartsäckar med misstänkt stöldgods. Tack vare oss kommer flera hundra personer få tillbaka sina saker..

Jag kan säga själv att jag är väldigt stolt över detta.. Tjejerna sitter nu häktade samt deras mamma som blev tagen i torsdags..

Nu ska jag göra mig klar för att åka till Maria o Carro för att förfesta!


puss på er

hejhopp sockertopp


Torsdag:  Började lite lätt hemma med några öl, därefter i busbacken..
Gick in på daltons för att återigen se Ständut Blakk. Gick ut och träffade Ida,Westberg & Hedlund gick för att förfesta lite till och yra runt lite.. Sedan in och se dom ännu en gång, så man fick upp partyhumöret lite extra..
Jag gick därifrån innan dom var klar för att hinna se uggla.
Jag säger då det, de var värt varenda krona att se honom! Det var någonting extra må jag säga..
Blev en relativt tidig kväll, åkte hem runt ett tiden då min rygg hade gått sönder... Gick som om jag hade blivit påsatt och hade väldigt ont. Men kunde inte göra så mycket annat än att röra mig framåt med smyrfsteg haltandes genom gatan.. Ikväll är det inget speciellt som händer.. En fågel viskade mig i örat att det är förfest på terassen på Lördag! Det kommer att bli kanonkul!

Min lilla älskling, Emil är sjuk.. Dom fick ta honom till veterinären i onsdags så han fick sövas och massa annat..
Nu har pappa & Linda åkt till Götet för att se Springsteen imorgon så jag ska gå ner till fisen så han får lite sällskap..

puss på er

hej mina kära!


Onsdag: Dagen började lite lätt, åkte in på Ständut Blakks första spelning.. Sedan gick jag till Carro & Emelie och förfestade.. Vi gick in på daltons igen och satte oss vid ett bord, och innan jag vet ordet av var jag själv. Satt ensam en halvtimme säkert, så jag blev lite lack och åkte iväg på bilbingon där mamma satt och partajade. Sedan åkte jag in med henne i väntan på att Josse och Mimmi skulle komma in. När jag träffade dom kollade vi på Ständut Blakk sedan lyckades vi haffa ett bort, Johan & Marcus kom dit vi hade det trevligt en stund sedan blev det efterfest hos Johan.
Jag satte mig i massagestolen och blev där sittandes en bra stund.
Det blev en och annan Teqiula Rose och trevliga människor!

Nu ligger jag i sängen och laddar för kvällen.. Hur ska detta gå?

hejhopp



Tisdag: Vaknade och var hemskt bakfull, lyckades tillslut resa mig upp ur sängen då kvällen började närma sig.
Jag åkte på bilbingo med mamie i hopp om att vinna lite pengar.. Gick inge vidare alls i början till jag satte mig bakom ratten.. Ganska hastigt vinner jag på rövaren.. Nu ska vi inte snacka summor men det var tillräckligt så att vi tjänade en slant.. Efter det åkte vi runt lite och sedan in på daltons. Träffade hela gänget och såg på Patrics Combo i väntan på att återigen se Ständut Blakk.
Kom någon äcklig tjej och börja putta på mig på ständut, sedan på maine och försökte ta hennes plånbok, samma tjej blev utkastad igår för den saken. Sedan stod det en dvärg dam lite längre bak på kryckor, jag tyckte så synd om henne så jag gav henne min plats längst fram.. Folk sprang in i henne och jag som vanligt blev galen. Drog till ena tjejen som bara gick över henne... & inte visa respekt för såna människor gör mig verkligen frustrerad.

Nu ska jag klä mig och åka på bolaget och teknikmagasinet och köpa lite gosaker!
Utgång med Josse ikväll!


hejhopp


Fotot från dagbladet. Mamma & jag i bakrunden =)



Gårdagen började med att jag och mamma började dricka hemma vid halv två ungefär.. Musiken var på hög nivå och också rörelserna. Sedan kommer mormor som ska köra oss in på daltons lite senare.. Oså strax därefter ser vi en polisbil som stannar utanför huset. Jag går in, och tittar runt, tv4 var också där och sprang runt. Tillslut kom dom och plingade på, både jag och mamma, vi kan väl inte ha stört så mycket när tv4 är här? Fattade ingenting.. Då hade grannarna både hört och SÄTT en kille stå utanför huset och skjuta med pistol emot vårat hus och det bakom..
Han for hastigt iväg med en vit volvo 740 sa de.
Varken jag eller mamma förstod någonting, vi borde ha hört tycker man.. Men det beror ju iofs på vad det var för pistol för vi hade stereon ganska högt och vi var antagligen inne vid just den stunden, om det inte var oss han sköt emot och är väldigt dålig skytt... Man vet aldrig, jag är inte förvånad inte det minsta..
Iallafall så en timme senare åkte vi ner på daltons och tog en öl, träffade jessica och satte oss längst fram med henne.
Satt och tjoade en bra stund sedan kommer älsklingarna upp på scenen! Var underbart att se dom igen, var ju bara 1½ månad sedan ;).. Roger började jävlas med mig, jag fick inte mitt panband, han gav det till mamma istället. Sedan börja han skämta coh gav mig ett tillslut. Det blev allt mer och mer folk som samlades framför scenen.. Till andra spelningen var det sjukt mycket folk för att vara bara måndag..

Vill tacka alla som var med för en otroligt lyckad kväll!

RSS 2.0